Frape od jagode:Blame it on girls,blame it on boys,kako god ali svi definitivno moramo u boj!

Sutra je Valentinovo,tj Trifunovo....
Htela,ne htela,kako se priblizi taj February 14th,ja se zapitam,what is with us,with us koje jos uvek prati pesma "Single Ladies"od Beyonce?
Single.Ta mala informacija,status,sta god,na spanskom
SOLTERA ili na srpskom SAMA ona isto znaci recena na bilo kom jeziku.Hm,sad kad bolje razmislim S je u svakom slucaju. Elem,moje amige,bar one najblize imaju the same defination or should I say,the same information.Opet to sto nas ima vise od jedne ne cini rekla bih nijednu thrill ili with easy feeling.

Soltera.Dobro zvuci i ni
je nista lose.Dapace,svakome godi s vremena na vreme biti single jer bolje i to nego with wrong gay or any gay(I mean hetero gay jer budimo realni ovi homo su vise with wrong address).Kako god,slozicete se da je lepse ipak u dvoje i lepse je instead of Single Ladies pevusiti Crasy in love?
Kad pogledam devojke,confussion je jos veca.Svaka je slatka, ambiciozna, osobena, pametna, zanimljiva i zgodna a opet no man near?Da,poneki one night stand je tu ali early in a mornin' the word with S stays still!
Da li je Blame it on girls ili Blame it on Boys kako pevusi trenutno MIKA ne znam.Medjutim,bez obzira na sva moguca objasnjenja nekako se uvek provuku opaske,zene su digle koplja a muskarci su se povukli?Hm,true or false,recite mi VI ali svakako da se desila nekakva rEvolucija musko zenskih odnosa u poslednje dve decenije koju niko ne moze da opovrgne.

Eh sad,o ovoj temi bih mogla u nedogled ali nemam vremena,salsa is calling.A vi za ovaj dan poslusajte jednu moju single koja rece,Zaljubljeni STOJ,svi single u BOJ!

Voli Vas vasa Ana!

Коментари

Najviše ste čitali