"What a man,what a man,what a man..."

Am I a bitch when I say that I wanna man with a STYLE?!
I don't think sooo!
jer ajde da se ne lažemo!
Svi,i mi sa Venere i oni sa Marsa, tražimo That, nešto više od reči, onaj momenat kada sve nestaje a samo smo mi, duo sa ovih dalekih planeta na zemlji, levitiramo i boli nas uvo za sve!
Na stranu romantika Ali...
bitno ali, kao sto Marsovci vole da su im amazonke sa Venere doterane, sređene, što bi se reklo ultra mega giga ribe,tako volimo i mi da nam muškarci budu ULTRA, samo ultra.
Mega giga riba,više leži nama!
Muškarac koji ne gaji baštu na glavi i koji ne ostavlja đubretarski parfem iza sebe, kojem mama ne kupuje odeću, aman zaman koji drži do higijene, sebe i svog tela!
Okej nisu svi modno pismeni ali o tome ovde nije ni reč.
Higijena dolazi iz porodice ali i svesnosti sebe,svog tela i koliko voliš sebe i svoje telo!
Ako nemaš TO u glavi, ne vredi ti obukao i Armani.
a onda kada dođe momenat fashion nepismenosti, tu je uvek neko drugi čiji stil možeš da iskopiraš ili na čiji stil možeš da se ugledaš, zar ne?
Fantastična knjiga od Josh Simsa "Icons of Men's Style" odličan je stylepedia za sve muškarce!


higijena se svakako ne uči iz knjige ali uglađenost i sofisticiranost kroz neke super preporuke i bonton, može da se oblikuje i vežba iz ovakvih ili sličnih knjiga,magazina.
Ukoliko vas ovakav tip ''stilizovanja'' mrzi uvek možete da bacite look na :
Prošlost
jer neko je imao već dovoljno vremena da izgradi stil,ocenjen pozitivno čak i od svih ljubomornih,zavisnih i bezobraznih kritičara!
also,don't forget that men in those days were Men!
šmek Gregori Peka ili buntovni look James Deana,obeležele su epohu koja je nekako after Richard Gira u Američkom žigolu nestala kako sa platna tako i sa ulice..
Danas se tako stiče utisak da su muškarci u međuvremenu zaboravili ili izgubili nešto najlepše i najvrednije- Kavaljerstvo i samouverenost!!

British look
jer Colin Firth,Orlando Bloom,Jeremy Northam,Joseph Fieness,Clive Owen,Daniel Crieg,Hugh Dancy,Rifus Sewell or David Gandy nisu samo fejms već su i super obučeni momci!
možda OUtside cold i emocionalno damaged ali ima nešto u njihovoj ležernosti i uglađenosti koja nagoveštava da su i u INside, jednako tako romantični i fini! 
Mr.Poter
jer nema boljeg websajta koji promoviše i edukuje kada je u pitanju men style!Obavezno skoknite do:

 Mad Men
jer vraća nas u prošlost i inspiriše nas!
Muškarci,ugledajte se na Dona ali samo po pitanju odeće!
Od kada se pojavila ova serija je dobila epitet najstilizovanije serije.
Modni brendovi se utrukuju ko će pre iskreirati nešto nalik Mad Men stilu a poslednji u nizu je bio američki čuveni brend Banana Republica.

Milano street style!
jer mamma mia ali najbolje se oblače mučkarci koje možete sresti na ulicama modne prestonice Milano,bili oni Italijani ili stranci!
a onda kao šlag na toru stavite da vam kao Dr.House zvoni phone:
What a man,what a man!da bude sve u paketu!
hasta la vista hombres mios! 

Коментари

Najviše ste čitali