Talks

# Valentina Obradović

Dama koja nas očarava svojom kreativnošću, rečima i stilom, Valentina Obradović najpoznatija je široj javnosti kao dizajnerka modne kuće Afrodite Mode Collection za koju kreira od 2004. godine. Na temu romantike, mode i stila razgovarala sam s ovom Lejdi.

Ceo intervju pročitajte na ovom linku!
 

# Ivana Pilja

Devojka koja je diplomirala na Visoko tekstilnoj školi 2007. godine, iako je 100% naša, stvara više nego svetsku modu. Ovih dana uhvatila sam je u pauzi od priprema za novu kolekciju koju će predstaviti na predstojećoj holandskoj nedelji mode - Fashionclash.


Ceo intervju pročitajte na ovom linku!


# Vesna Pešić BECHA
U vremenu gde je toliko toga otkriveno i utemeljeno, gde se čini da svako, svakoga kopira ili delom‘’krade’’, biti drugačiji a opet svoj, retko ko uspe. Jedna od dama kojoj je to pošlo za rukom je mlada i simpatična,Vesna Pešić. Poznatija pod umetničkim imenom BECHA, Vesna Pešić (1984) po struci grafički dizajner, svoj put je utabala neobičnim i originalnim ilustracijskim radom. 

Ceo intervju pročitajte ovde.


# Nikola Puzigaća

Talentovan grafički dizajner iz Kikinde koji radi i živi u Beogradu "osmišljava" neverovatno duhovite, zabavne i kreativne postere. Ono što kod njega volim najviše je OKO za onu skrivenu smisao iza neke fraze ili reči koju koristimo, a koja je na prvu loptu krajnje obična, svakidašnja.

Više ovde

# Draga Obradović

Čarobna Draga Obradović otisnula se putem Italije iz rodnog Čačka daleke 1984. godine s dvadeset godina. U svet mode i tekstila “ušetala” je uspešno nakon studija slikarstva da bi se 2006. godine okrenula dizajnu nameštaja. Oslikanom tkaninom i smolom, Draga redizajnira uglavnom star nameštaj i to najviše sofe, stolice, stočiće i fotelje. 


Kompletan intervju pročitajte ovde.


# Dragana Paramentić

U “oku“ Dragane Paramentić često se nađe osmeh, poljubac, cvet, korak. Simpatična Valjevka koja je za svoj profesionalni pseudonim odabrala ljupki naziv “nasmej se, ptičica“ , odavno je svojim prekrasnim fotografijama privukla pažnju svih zaljubljenika u fotografiju i svet venčanja.

Saznajte više ovde

# Relja Ivanić
Relja Ivanić je po profesiji arhitekta, ali se od završetka studija prevashodno bavi fotografisanjem arhitektonskih dela. Njegove slike našle su se u eminentnim katalozima i časopisima iz celog sveta. Od 2012. godine Relja je i deo ekipe koja stoji iza sjajnog sajta SuperProstor, jedinstvenog portala u ovom delu regije koji nudi stručne i zanimljive prikaze i vesti iz sveta arhitekture i kulture prostora.

Više ovde

# Branimir Prijak


Dokumentarna fotografija je oduvek bila format koji je intrigirao ljude. Međutim, pored pukog beleženja i čuvanja trenutka, ova fotografija je bila i još uvek je jak instrument istine. Ona je ta koja ”dokumentuje” оpšte situacije, događaje i ljude, bez trunke šminkanja i što realnije. Upravo o njoj sam pričala s bosanskim fotografom Branimirom Prijakom koji se pored dokumentarne fotografije bavi i video spotovima i muzikom.


Kompletan intervju pročitajte ovde.

# Nebojša Krivokuća

Čovek od reči kojem se većina stvari desila iz drugog pokušaja, nakon diplomiranja na FDU (smer Dramaturgija) plovio je eterom skoro 10 godina, dok se nije "smirio" na mestu kreativca iz sveta oglašavanja. Relativno skoro, u svoj životopis Nebojša je dodao i značajan novi deo sebe - autor zbirke priča "39 pesama"! O muzici, ideji, advertajzingu sa omiljenim blogerom. 


Više ovde i ovde

# Sanja Miletić

Sa Sanjom koja je uspela da ostvari internacionalnu modeling karijeru, i to u Parizu i Čileu, pričala sam za digitalno izdanje ELLE magazina o svim aspektima popularne profesije....

Kompletan intervju možete da pročitate ovde.


# Mina Abramović

Pravo sa treninga ( boksa!) Mina je stigla nasmejana i orna ( našminkana tek s mrvicom maskare jer kao i većina šminkera, nije preterani fan šminke!) da mi ispriča kako je u životu najviše iznervira preslikani ajlajner, kako bi volela da šminka Caru Delevingne i kako bi podigla spomenik onome ko je izmislio maskaru (potpisujemo!).

Kompletan intervju možete da pročitate ovde.

# Dragan Vurdelja i Body Chain Belgrade za SAJSI

Specijalno za ELLE o modi, kreiranju imidža, crnoj boji, setu fotografija koje vam predstavljamo ovde, devedesetim ali i potrebi da se neke stvari urade drugačije, s malom dozom provokacije, Dragan Vurdelja, Ivana Rašić (Sajsi) i Jelena Jelić (Body Chain Belgrade).

Kompletan članak možete da pročitate ovde.


# Ines Janković

Specijalno za ELLE o svojoj novoj kolekciji, studiju koji je otvorila u Novom Sadu, Italiji i stilu pričala je jedna od najboljih i najomiljenijih dizajnerki na ovom prostoru, draga Ines Janković.

Kompletan članak možete da pročitate ovde.


# Tamara Krcunović

U razgovoru za Elle mlada glumica Tamara Krcunović je pričala o predstavi Hotel 88, klišeima koji postoje za glumu, o Teatru u Filharmoniji i muško-ženskim odnosima.

Kompletan članak možete da pročitate ovde.


# Vukašin Marković

Jedan od najzanimljivijih vokala regije u razgovoru za ELLE otkriva koliko je imidž bitan danas za uspeh, koje bendove i muzičare sluša sa domaće scene i zašto više nije toliki fan izlazaka...

Kompletan članak pročitajte ovde.


# Seb Janiak

Jedan od najzanimljivijih svetskih fotografa današnjice koji je radio upečatljive kampanje za Givenchy i Paco Rabbana, ali i naslovne strane za Vogue i druge modne magazine, otkrio je za ELLE kom fotografu se najviše divi, zašto nije snimio nijedan film i zbog čega je Naomi Campbell jedinstvena.  

Kompletan članak pročitajte ovde. 

Коментари

Najviše ste čitali