Talk

Valentina Obradović
Dama koja nas očarava svojom kreativnošću, rečima i stilom, Valentina Obradović najpoznatija je široj javnosti kao dizajnerka modne kuće  Afrodite Mode Collection za koju kreira od 2004. godine. Na temu romantike, mode i stila razgovarala sam s ovom Lejdi.
Saznajte vise ovde>>link
Ivana Pilja
Devojka koja je diplomirala na Visoko tekstilnoj školi 2007. godine, iako je 100% naša, stvara više nego svetsku modu.Ovih dana uhvatila sam je u pauzi od priprema za novu kolekciju koju će predstaviti na predstojećoj holandskoj nedelji mode,Fashionclash.
Saznajte više ovde>>link
Square Nine hotel

Zahvaljujući gospodinu Nenadu Kostiću inače F&B menadžeru Squre Nine hotela ali i krajnje ljubaznom osoblju,imala sam prilike da unutrašnjost BG lepotice,vidim IN VIVO i da shvatim koliko Beograđani treba da budu ponosni na činjenicu da je neko naš,odlučio da otvori baš ovde,ovakav biser!
Saznajte više ovde

Vesna Pešić BECHA

U vremenu gde je toliko toga otkriveno i utemeljeno, gde se čini da svako, svakoga kopira ili delom‘’krade’’, biti drugačiji a opet svoj, retko ko uspe.

Jedna od dama kojoj je to pošlo za rukom je mlada i simpatična,Vesna Pešić.
Poznatija pod umetničkim imenom BECHA, Vesna Pešić (1984) po struci grafički dizajner, svoj put je utabala neobičnim i originalnim ilustracijskim radom. Vise ovde

Nikola Puzigaća

Talentovan grafički dizajner iz Kikinde koji radi i živi u Beogradu "osmišljava" neverovatno duhovite, zabavne i kreativne postere.

Ono što kod njega volim najviše je OKO za onu skrivenu smisao iza neke fraze ili reči koju koristimo, a koja je na prvu loptu krajnje obična, svakidašnja.
Više ovde

Draga Obradović

Čarobna Draga Obradović otisnula se putem Italije iz rodnog Čačka daleke 1984. godine s dvadeset godina. U svet mode i tekstila “ušetala” je uspešno nakon studija slikarstva da bi se 2006. godine okrenula dizajnu nameštaja.
Oslikanom tkaninom i smolom, Draga redizajnira uglavnom star nameštaj i to najviše sofe, stolice, stočiće i fotelje.  Više ovde


Dragana Paramentić


U “oku“ Dragane Paramentić često se nađe osmeh, poljubac, cvet, korak. Simpatična Valjevka koja je za svoj profesionalni pseudonim odabrala ljupki naziv “nasmej se, ptičica“ , odavno je svojim prekrasnim fotografijama privukla pažnju svih zaljubljenika u fotografiju i svet venčanja.
Saznajte više ovde


Relja Ivanić

Relja Ivanić je po profesiji arhitekta, ali se od završetka studija prevashodno bavi fotografisanjem arhitektonskih dela. Njegove slike našle su se u eminentnim katalozima i časopisima iz celog sveta. Od 2012. godine Relja je i deo ekipe koja stoji iza sjajnog sajta SuperProstor, jedinstvenog portala u ovom delu regije koji nudi stručne i zanimljive prikaze i vesti iz sveta arhitekture i kulture prostora. Više ovde

Branimir Prijak
Dokumentarna fotografija je oduvek bila format koji je intrigirao ljude. Međutim, pored pukog beleženja i čuvanja trenutka, ova fotografija je bila i još uvek je jak instrument istine.
Ona je ta koja ”dokumentuje” оpšte situacije, događaje i ljude, bez trunke šminkanja i što realnije. Upravo o njoj sam pričala s bosanskim fotografom Branimirom Prijakom koji se pored dokumentarne fotografije bavi i video spotovima i muzikom.Vise ovde

Nebojša Krivokuća

Čovek od reči kojem se većina stvari desila iz drugog pokušaja, nakon diplomiranja na FDU (smer Dramaturgija) plovio je eterom skoro 10 godina, dok se nije "smirio" na mestu kreativca iz sveta oglašavanja. 

Relativno skoro, u svoj životopis Nebojša je dodao i značajan novi deo sebe - autor zbirke priča "39 pesama"! O muzici, ideji, advertajzingu sa omiljenim blogerom. Više ovde i ovde 


Sanja Miletić

Sa Sanjom koja je uspela da ostvari internacionalnu modeling karijeru, i to u Parizu i Čileu, pričala sam za digitalno izdanje ELLE magazina o svim aspektima popularne profesije....

Kompletan intervju možete da pročitate ovde.Mina Abramović
Pravo sa treninga ( boksa!) Mina je stigla nasmejana i orna ( našminkana tek s mrvicom maskare jer kao i većina šminkera, nije preterani fan šminke!) da mi ispriča kako je u životu najviše iznervira preslikani ajlajner, kako bi volela da šminka Caru Delevingne i kako bi podigla spomenik onome ko je izmislio maskaru (potpisujemo!).

Kompletan intervju možete da pročitate ovde.

Dragan Vurdelja i Body Chain Belgrade za SAJSI

Specijalno za ELLE o modi, kreiranju imidža, crnoj boji, setu fotografija koje vam predstavljamo ovde, devedesetim ali i potrebi da se neke stvari urade drugačije, s malom dozom provokacije, Dragan Vurdelja, Ivana Rašić (Sajsi) i Jelena Jelić (Body Chain Belgrade).

Kompletan clanak mozete da procitate ovde.

Ines Janković
Specijalno za ELLE o svojoj novoj kolekciji, studiju koji je otvorila u Novom Sadu, Italiji i stilu pričala je jedna od najboljih i najomiljenijih dizajnerki na ovom prostoru, draga Ines Janković.

Kompletan članak možete da pročitate ovde.
 Tamara Krcunović 
 
U razgovoru za Elle mlada glumica Tamara Krcunović je pričala o predstavi Hotel 88, klišeima koji postoje za glumu, o Teatru u Filharmoniji i muško-ženskim odnosima. 
Kompletan članak možete da pročitate ovde.

Коментари

Najviše ste čitali