January BG Factory

MUSIC>>>
Januar,januar...Nothin'new,but there is somethin' to tell.
Tap 011 odjednom,Bog ga video se sjedinio opet..Para ocito nema ni kod njih,Kriza.
Volela sam ih,volim ih ali opet sve sto je na silu i na precac a ponavljalo se u ime svih Nikada palabra,nesto miseneda(Gidra peva a Mtv ovako ga pise,nisam ja,pravopisa mi!)
Pevala je pre neki dan Tereza.Ni ona nema para ali ima verne obozavaoce...
Stize Amy.Ludilo,ali ne za mene,nesto miseneda..Opet,znam ali ne bih da platim story as Whitney,jer cini mi se da Rehab nije jos uspela...
Stizu i Oni,25og Maja.E za njih mi se vec Daaaa ali nemam ni ja para!
Odrzacu koncert,pa valjda dodje neko...tj,Vi cete mi doci?Zar ne?:)
Dobro,mozda do maja i skupim tih 2500,joj Krizo,ledja ti videla skoro! 

TEATRO>>>
Vudi Alen i Hemfri Bogart.Do U need more?
Dobro,evo vam jos Marka Zivica ali to je to, ne dam vise nikoga a pogotovo ne Peleta!:)
"Sviraj to ponovo,Sem",neuhvatljiva i uvek rasprodata predstava omiljenog mi pozorista BDP-a nije uspela da mi se izmigolji prvog meseca otkucavane godine.
Drugi Vudi Alenov celovecernji komad a prvi u kojem je,Bas on(and I can imagine him,yesss I can!:)igrao glavnu ulogu(muskarca,gle cuda zvanog,Alen) zivi svoju drugu pozorisnu sezonu na daskama Velike scene Beogradskog dramskog,zahvaljujuci mladom reditelju Marku Manojlovicu ali mozda ipak najvise pomenutim Vudiju, Marku i Bogiju.Sorry Marko M...
Ovo je komicna predstava za cool night out da vas nasmeje i opusti,predstava gde svo strujanje price je velikim delom ustvari monolog pomenutog Alena.
Marko Zivic je maestralan u ulozi hipohondra,trapavog,brbljivog i nesigurnog muskarca koji ne moze da prevazidje sopstvene strahove!Dobar dodatak prici je pojava lika Bogarta(Peleee!)koji je zamisljeni prijatelj Alena,susta suprotnost njemu,burbon i samar! Najbolji momenat je na kraju gde iza plasljivog Alena isplivava na povrsinu romanticni idealista i to zahvaljujuci poslednjim kadrovima Kazablanke dok je najkomicniji,onaj gde Linda(Ljubinka Klaric) i Alen preporucuju jedno drugom kombinacije pica i lekova;)
Fanta i brufen!Kazu odlicnaa kombinacija;)ce da probamo:D! 
MOVIES>>>
"Montevideo,Bog te video" je film koji je neuhvatljivom brzinom snimljen,nezapamcenim marketingom stvorio atmosferu da je sigurno jedan od nasih Najboljih filmova u proteklih deset godina a mozda i vise a onda je za cetiri nedelje prikazivanja oborio rekord Avatara sa preko vise od 205 000 gledalaca.... 
I?
Dva i po sata nisu Najbolja koja je nasa kinematografija proizvela ali su svakako pored Lajanja na Zvezde,njena Najpozitivnija dva i po sata koja smo videli unazad nekoliko godina!
Trebalo je dugo da prodje pa da docekamo u bioskope jedan film koji nije poput svih prohujalih,mracan,setno tragican, oblikovan ratom ili gubitkom i koji nudi blistavu atmosferu obojenu Amarkord ili Cinema Paradiso bojama.
Prelepa muzika,sjajni kostimi,divna fotografija rukovodjeni Draganom Bjelogrlicem i vanserijskom ekipom glumaca (odlicna mlada ekipa,Bikovic/Nina Jankovic/Petar Strugar ali i seniori,Sergej/Mima Karadzic/Brstina)oziveli su pricu o entuzijazmu,snovima iz zivotne perspektive jednih od nasih najpoznatijih fudbalera,Aleksandra Tirnanica i Blagoja Marijanovica,poznatijih vise kao Tirke i Mosha!Montevideo 2 se snima ali i vidno iscekuje:)))
SPOT>>>

Januar,januar ...mesec praznika,slava,hrane i zimeee!
Samo se bre jede,spava i luta..Nije to zdrav mesec,ne,ne, nikako.Prvo se usvinjimo za svih 11 prethodnih meseci,pa nas stizu sve dazbine iz prohujale godine i onda znamo da je vreme za pokret,u radne pobede jer jedino Januar mozemo da koristimo za ''nisam stigla" Opravdanje!

Za radne pobede nam je potrebna bistra glava,inspiracija i motivacija a da bi svega toga bilo na broju,najbolje je da zalutate malo do Munzea. 
KOGO splav,odmah ispred ulaza u Casino Juge nalazi se na bivsem mestu splava Prestiz.
Atmosfera/just like home,casual,relax take it easy!
Enterijer/old furniture in natural colour/wood/british country house,mix living room and libary space look;)
Food and drink/mmm,try sweets offer..
Price/prilagodjene SEKi:)

do sledeceg javljanja,Pozz moji dragi bloggeri!:)

Коментари

Najviše ste čitali