B23 Office Park

Ako je Square Nine,Bg lepotica kada su u pitanju hoteli a Panorama Dedinje,lepotica u sferi stambenog prostora,onda B23 Office Park ce nakon otvaranja biti BG beauty u sferi poslovnog prostora!
Kakav airport city ili blue centar,kakvi bakraci sto bi se reklo!
Jedino vredno naseg prelazenja preko haoticne,iscrpljujuce Gazele ove godine bilo je zarad osmatranja zdanja,zvanog B23 koje polako broji svoje dane do zavrsetka radova,iako se planirani rok odavno probio.
Kada se otvori,ovaj eskluzivni prostor Verano grupe ce biti prvi u ovom delu Evrope sa AAA standardom!
B23 ce obuhvatiti prostor povrsine do 53000m2 i predstavljace najmodernije arhitektonsko delo koje vec sada krasi jedinstvena estetika,funkcionalnost i polivalentnost.
Ceo objekat,tj celinu cine vertikalne,cetiri lamele,sa sest horizontalnih nivoa.
Do poslovnih sektora ce se dolaziti preko visecih mostova i liftova kroz visheetazne holove a prizemna etaza i galerija ce biti za sve,koncipirana oko kogresnih sala,restorana, lokala,butika,banaka,knjizara i pratecih prostora.
Prostor centralnih lamela na nivou 6 je predvidjen za relaksaciju i zajednicke sadrzaje–fitnes,spa centar,restoran i kafe bar.
Ono sto je ipak nekako upalo u oci svima pa i meni je posebna atrakcija i novitet u gradnji koji nudi B23 sa projektovanim heliodromom na vrhu zgrade koji će biti prvi privatni funkcionalni heliodrom u Beogradu!!
Jeeejj,iako ne znam bash kada cu imati prilike da ga koristim ali nekako godi ova informacija!
Ispred objekta je takodje planiran Trg,okrenut prema Bulevaru Arsenija Čarnojevića.
Trg ce ciniti savremeni urbani park koji ce imati pesacku i restriktivno,saobracajnu funkciju,hortikulturno ce biti tretiran i povezivace B23 Office Park sa obodnim pristupnim i ozelenjenim prostorima formirajuci ih u jedinstvenu celinu.
Hm..zvuci kao da ce B23 opasno pomutiti poslove Usca i DCitija,sveukupnom sarolikom ponudom!


Ja ne mogu da docekam zavrsetak radova,a Vi?
pozz blogeri:)

Коментари

Анониман каже…
Neverovatno da takav projekat ne moze da se zavrsi..ovoliko dugo..

Najviše ste čitali