Trag u beskraju..
















Kako mirishete ovih dana?
Na Kokos,lajk mi,mmmm,Balea milk ili na more..blagish se vama ako ste ostavili put u retrovizoru:)
a mozda,just maybe IPAK mirishete na jasmin noir?:)
jer zna se,parfemi su THE AiR,koji pripadnice lepseg pola najvise vole da ostavljaju za sobom;)
okej,neko je lud za torbama(mimimi),neko za cipelama a neko shop till drop,odecu ali nema nijedne zene koja ne voli da se parfemise ili koja preferira miris svoje koze,the one and the only?!
Ima?okej,I will pass that discussion!
Elem,shvatih opijena najnovijim parfemom Bvlgari brenda,da nikada nisam pisala o parfemima a kada je najbolji trenutak za post,nego onaj kada ste INto topic,lajk mi here,this dejs;)
Ono sto je de facto je da svako ima SVOJU notu,svoj Nos:D
cvetno,vodeno/sveze ili sladunjavo/vockasto,sto da ne,pre neki dan jedan muskarac je prosao tik uz mene,mirisuci na neki parfem s bazom cimeta?!da,da,ima i tih..
Medjutim,sve probaj ali uvek se prvoj ljubavi vrati,vazi i ovde.A moja prva LOVE kada su u pitanju parfemi je bila daleke 2001..uh bre,deset godina past,kada je una femme usla u autobus,freska od sopinga po Barsi,mirisuci na 212 du carolina herrera...ah,olala

>>MOj trag u beskraju...
prelepi,omiljeni parfem je poput vode,prozracan i leprsav,najvise za mlade.Dizajn bocice ispratio je zamisao dizajnera mirisa da moderan i unikatni stil velike jabuke proprati celu pricu.
U visokim notama je cvet narandze,mandarine i bergamonta.U srcu kompozicije je belo cvece:kamelija,gardenija i ljiljan dok se u bazi nalazi opijajuca sandalovina i prozracni mosus.Parfem je kreirao Alberto Morillas.Tvorac Bvlgari Chrystalline, Cacharelovog Scarlett,DSQuared She wood i Lancomovog Miracle se potrudio da ostane u svojim notama a opet da udahne jedan nov miris.Kasnije su se pojavile razlicite serije 212,sexy,pop  i ice ali nijedna ako mene pitate nije bila uspesna i prelepa kao pocetna,tj osnovna!Ukoliko volite GF In a mood for love;DG Light Blue;Cacharel Noa;Chanell Coco Mademoiselle;Eternity CKlein ili Cavalli Serpentine volecete i 212:)trust me;)

KENZO L'EAU PAR KENZO
je posle 212,ubedljivo parfem koji mi najvise odgovara shodno mojoj 
fascinaciji i privrzenosti ka svezim,vodenim i leprsavim mirisima...
Napravljen 1996,Kenzo najpoznatiji parfem je kreirao Olivier Cresp.
Covek cije je NOS bio dobar za kreaciju toliko fantasticnih parfema poput DG Blue Light,
Noa od Cacharela,Givenchijev Ange ou Demon i Nina za Nina Ricci,
uspeo  je da sa L'Eau napravi svoje remekdelo!
Mrazna nana daje mu svetlost i amplitudu,lotus cistocu,nezan dodir cvetova ruzicastog bibera umeksava dve prethodne note i jaca senzualnost citave kompozicije.
Baza note je kedar i vanilia.

GFerre LEI
tvorac Guerlainove serije Insolence,Maurice Roucel je 
sa Lei napravio neki mix kenza i 212 ako mene pitate!
Parfem je predstavljen 2004 
a bazu mi cini kedar,mosus i vanila(poznato,zar ne?) 
dok gornje i srednje note mesaju vocne i svetne note magnolije,djurdjevka,jabuke i bergamonta!
>>provereni,vecni tragovi u beskraju...




>>novi,ali obecavajuci tragovi
 BVLGARI JASMIN NOIR
nisam od onih zena koje uvek nose isti parfem ili vrte omiljena dva/tri.
volim da probam nesto novo.
da ostavim neki Novi Trag za sobom..
a tragova ima dosta i tesko je odliciti se za jedan.
Mon Jasmin Noir predstavljen je na prolece 2011.godine kao nova verzija tamnog i misterioznog parfema Jasmin Noir,kuce luksuznog nakita Bvlgari.
Ovaj novi svjetlucavi i zavodljivi mirisni dragulj opojne cvetne kompozicije postigao je senzualnost mirisa sa notama djurdjevka,Sambac jasmina,mosusnog nougatine slatkisa i svetlih drvenih nota.Nosevi kompozicije su Olivier Polge i Sophie Labbe.
Ukoliko volite Narciso Rodriguez For Her;Burberry The Beat;Paco Rabanne Ultraviolet ili Chanell Allure svidece vam se i Jasmin!
definitivno moj novi trag za jesen/zima period..
 ARMANI ACQUA DI GIOIA
Miris je dostupan od juna 2010. godine i kreiran od nota smrvljenog lisca nane i limuna - Limone Primo Fiore Femminello iz Kalabrije.Struktura kompozicije pomera granice sa svezih citrusa ka cvetnom srcu u kome su vodeni jasmin,rosni bozur i ruzicasti biber,dok su u osnovi srce kedrovog drveta,zuti secer i labdanum.Acqua di Gioia kreiraju tri parfimera: Loc DongAnne Flipo i Dominique Ropion,kao novo zavodjenje Eve,mirisom koji je potpuno okrenut prirodi.
Mnogo lep,svez parfem,predivan izbor za leto..

 VERSACE VERSENSE
 NINA RICCI LOVE IN PARIS

za razliku od jasmin noira i acqua di gioia koji su novi parfemi ova dva vec postoje neko vreme ali sam ih ja otkrila tek skoro i odusevila se!
Versense je lagan,svez,leprsav poput kenzoa,212 ili acqua di gioia te idealan za summer choice!
a LOve in PaRis je za moj ukus jak i opet vishe za jesen/zimu ali neverovatno topao,
senzualan i postojan...
Love in Paris ima svezinu bergamota i neznu tanku zacinsku notu anisa koja je u visokim notama.Somotna kajsija i jasmin unose slatku zenstvenu nijansu u cvetno srce od bozura i ruze.Delikatna baza od neznog kristalnog mosusa,drvenih nota i vanilije zaokružuje mirisnu ljubavnu pricu.
ukoliko volite Very Irresistible Sensual od Givenchija,Nina od Nina Ricci,
Dior Pure Poison,Lancomov Miracle,Cacharel Noa i Armani Code 
svidece vam se i ovaj.

Kod Versensa kompozicija otpocinje plodovima Mediterana,bergamotom i zelenim mandarinama,i obavija svezinom i blistavim optimisticnim akordima uz neodoljive sokove kruske.Zadovoljstvo je probuditi se iskricama citrusa umiksanih sa vocnim aromama,
koji nas vode do srca u kome cvetaju morski narcis,retki cvet bogatih aroma,elegantno ojacan laticama jasmina i ljutkasto zacinskim akordima kardamona.
Donje note ostavljaju na kozi prekrivac drvenih akorda sandalovine,kedra,drveta masline i senzualnog mosusa.
Just lajk 212,moj fav!
a njegov trag..
ah pa tu nema probanja!
samo bilo koji baldessarini,bvlgari aqua,kenzo l'eau par i naravno light blue by DG:)
za tim tragom idem ja;)
  beso blogeri:*


Коментари

Najviše ste čitali