Burberry!They rule the F world!!

Da,London možda nikada neće biti prestonica mode poput modernog NY,luksuznog Milana ili neprikosnovenog Pariza ali znate šta,on to i ne želi.
Britanska prestonica oduvek je bila centar ekcentrične mode,mode koja riskira,koja se igra i odstupa od šablona,ona koja beži od sjaja glamura kao što Pariz beži od igranja sa stilom,od haosa u kroju i mračnih tonova.
Međutim,u poslednje dve godine London je uspeo da postane centar nečega vrlo bitnog.
Centar trenutno,daleko najboljeg modnog brenda u svetu,koji čini mnoge druge,renomirane modne kuće da izgledaju pa skoro smešnim i propalim u njihovoj konstanti,jednoj ravnoj,uspešnoj da,ali ipak ravnoj liniji koja odavno ne nudi ništa novo.
Burberry
Engleska modna kuća o kojoj smo već pisali i koja nas je oduševila svojom revijom na prošlogodišnjoj reviji upravo za BProrsum fall 2011 opet je imala daleko najbolju reviju do sada i iako je ostalo još dosta kolekcija da vidimo u ovom serijalu Fall 2012,nesumnjamo da će ovo ostati najbolja revija velike 4!
Sa parolom,"They did it again"neko je krenuo opširno u svoj komentar revije i bio je u pravu jer dok druge modne,renomirane kuće nas ostavljaju bez daha na momenat zahvaljujući svojim blještavim materijalima,poznatima koji paradiraju ispred i iza piste,slavnim manekenkama koje nose modele i brendom koji je na ceni 100 i više godina,Burberry nas kupuje na duže staze svojim neverovatnim krojem,prekrasnim prirodnim materijalima, fantastičnom miksu boja, modernom a opet vintage izgledom skoro svake kolekcije.
 'Town and Field'' kako ova kolekcija nosi ime,najbolje reprezentuje ideju sjajnog Christopher Bailey a to je da brend svima bude blizak i nosiv jer iako klase ne postoje u 20 veku,21.vek ih po krizi i drugim stavkama vraća na vrata,pa tako i markirana,kvalitetna odeća sve više biva luksuz i nedostižan san za mnoge.
Umesto da se u tom momentu,možda stilski prebaci u sferu nekog mixa visoke mode i pret-a-portera,Burberry koji je ipak oduvek bio casual,sporty,stajliš brend diže lestvicu gore i odlučuje da bude neprikosnoven u obe sfere,i u sporty,casual RTW i u HCouture.
Kolekcijom još uvek dominiraju kaputi,s tim da se forma kaputa prebacuje i u kroj suknje, pulovera,haljina i nadogradjuje.Vintage look dočaravaju dezeni ali i kroj,mix četrdesetih i pedesetih je upravo u formi,a moderno se vidi u sileti,boji,detaljima te devojke bar meni izgledaju kao najmodernije pripadnice britanskog ili francuskog pokreta otpora!
kako je ovo bilo i previse reci za jednu ovakvu fashion magiju,ostavljam vas da pogledate reviju!pogotovo obratite paznu na 16min,magijaaaa:D Enjoy: 
        

Коментари

Najviše ste čitali