Who is LULU?

Hvalaaaa.Hvala puno dragoj Anni Russo koja mi je omogucila da putem njenog bloga,saznam za magicnu,carobnu LULU!
Danas kada je najlakse doci do spot light-a ali vrlo tesko opstati u njemu(pa jel vidite sta Gaga sve radi mukica??!),Ideja,tj razlicitost vas izdvaja i cini posebnim!
Malo je ipak onih koji mogu da isplivaju na povrsinu i tu se zadrze,pogotovo ako je povrsina,mix mode i interneta!
LULU je anonimus.Niko jos nije uspeo da sazna ko se krije iza LULU bloga!
Magija koju nam donosi ovaj blog ne lezi u  nepoznatom identitetu kreatora LULU vec u originalnoj do sada nevidjenoj modnoj ali i personalnoj prezentaciji!
a LULU  za sebe kaze:
Da,naravno LULU da mozemo!!
Fantasticna LULU je neverovatno inspirativna,pozitivna i vesela.
Svaka njena emocija usmerena ka modi,fotografiji,umetnosti,filmu i ostalim Nadahnutim desavanjima oko nas,umesto recima Ona manifestuje kroz divnu ilustracijsku SHE!
Ko god malo vise surfao po njenom blogu pored gore pomenutih lajkova koje je mogao i bez njenog otkrica da dokuci,jednako je mogao da pretpostavi koga na neki nacin,miss LULU najvise ceni.
If I may:
da LULU voli Madge(a ko je pa ne voli???!!)voli i Annu Russo(copy/paste from before() ali voli i da jednako intrigantna i zanimljiva bude kada daje intervju za neki web site ili blog.
Opet sve kroz sliku i sa vrlo malo reci ali sa uocljivim efektom,Malo ali Vredno! 
 

Iako na polju ilustracije miss LULU nije donela neku novu tehniku ili vizualni identitet koji nismo vec videli,njena odlicna percepcija mode TODAY kao i her backup story,cine LULU ilustraciju ipak nekom vrstom virtualnog Davida Downtona sa cijim radovima sam vrlo skoro,imala prilike da vas upoznam:)Obicaj Davida da posecuje velike nedelje mode i onda ilustracijom da neki review na celu kolekciju ima i LULU s tim sto umesto Downtona,ona se pored crtacke uloge angazovala i na polju stilizovanja i to vrlo uspesno.
LULU look:
LULU review of fashion weeks:
LULU for Vogue Japan,inspiried by Anna Russo:
a gde LULU nalazi inspiraciju..?
kaze u samoj inspiraciji..
Ja bih rekla svugde ali da LULU ne bi bilo bez njene ocite kreativnosti:)
nevertheless,I love LULU,hope U do too:)))) 

Коментари

Najviše ste čitali